TANGOLIE

TANGOLIE

50,00 DKK

Ikke på lager

Ikke på lager

Email når varen er på lager igen

Beskrivelse

Tangolien med ramsløg, giver smag a´la hvidløg, og kan bruges i alle former for dressinger men også til marinader og salater. Smagen er mild, med et tvist af hvidløgssmag. Produktet er lavet på vindruekerneolie, på grund af den anonyme smag. Vindruekerneolien vil herved optage smagen fra tangen og ramsløgene, uden selv at bidrage med noget. I bunden ses små stykker af tang og ramsløg som med fordel kan rystes ind i olien før brug.
Tang er blevet en populær spise i danmark.
Tang som fødevare var oprindeligt en spise man tidligere har anvendt i Danmark, men som i mange år mest har været forbundet med sushi og Japan. Tang indeholder mange vitaminer, naturligt jod og ikke mindst proteiner. Det smager af umami og er en god smagsgiver til det komplette måltid. Tangfibrene er med til at sænke kolesterol i blodet. og stabiliserer også blodsukkerniveauet.
Når vi hertil lægger at tang indeholder de samme olie typer, omega 3 og omega 6 som fisk, ser det rigtigt positivt ud. Kostrådet siger at 5g tang om dagen kan, udgøre det officielle kostråd for fisk. Endelig ses der en bevægelse i Asien mod nordisk og herunder dansk tang fremfor asiatisk tang, da vores vandmiljøer er renere og dermed fremstår vores tang for disse markeder som af højere kvalitet.