TØRRET SUKKERTANG

TØRRET SUKKERTANG

45,00 DKK

Ikke på lager

Dansk Tang producerer og sælger fødevarer der indeholder tang fra kysterne omkring Odsherred. At spise tang var indtil for få år siden relativt ukendt i Danmark, men gennem de seneste år er interessen for tang vokset enormt. Tang som fødevare var oprindeligt en spise man tidligere har anvendt i Danmark, men som i mange år mest har været forbundet med sushi og Japan. Tang indeholder mange vitaminer, naturligt jod og ikke mindst proteiner. Det smager af umami og er en god smagsgiver til det komplette måltid. Tangfibrene er med til at sænke kolesterol i blodet. og stabiliserer også blodsukkerniveauet.

Ikke på lager

Email når varen er på lager igen

Beskrivelse

TØRRET SAVTANG

Sukkertangen er lækker i alt fra desserter til supper.

Ved opvarmning i ovenenvtil omkring 170 grader får tangen en karamelliseret konsistens.

Ved kogning optager tangen vand og får sin naturlige konsistens som gør den velegnet til fyld i supper, som man kender det fra det asiatiske køkken.

Tør og granuleret , kan man bruge tangen som krydderi, og derved opnå umamismagen.

Tangen kan også bruges til chip: rist med lidt olie, eller granuleret som krydderi, hvor den kan bidrage med umami smagen.

Tang som fødevare var oprindeligt en spise man tidligere har anvendt i Danmark, men som i mange år mest har været forbundet med sushi og Japan. Tang indeholder mange vitaminer, naturligt jod og ikke mindst proteiner. Det smager af umami og er en god smagsgiver til det komplette måltid. Tangfibrene er med til at sænke kolesterol i blodet. og stabiliserer også blodsukkerniveauet.
Når vi hertil lægger at tang indeholder de samme olie typer, omega 3 og omega 6 som fisk, ser det rigtigt positivt ud. Kostrådet siger at 5g tang om dagen kan, udgøre det officielle kostråd for fisk. Endelig ses der en bevægelse i Asien mod nordisk og herunder dansk tang fremfor asiatisk tang, da vores vandmiljøer er renere og dermed fremstår vores tang for disse markeder som af højere kvalitet.