Salg og levering

Salg og levering 2018-02-27T11:31:13+00:00

Forsendelse

For hver forsendelse i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) opkræver vi et beløb på 35 kr., og dækker selv øvrig porto, emballage, administration og forsikring.
Kastanielys benytter primært GLS som transportør.
Ved køb over 500.- opnås fragtfri levring for kunden, og vi forbeholder os i disse tilfælde ret til at vælge den billigste leveringsform for ordren blandt mulige transportører.
Møbler sendes med fragtmand, og leveres til første dør i gadeplan.
Det er vigtigt at fortælle os, hvis fragtmanden må sætte møblerne i en carport eller lignende.
Vi gør opmærksom på, at du dermed accepterer ansvaret for møblerne – også selv om du ikke har kvitteret for modtagelsen af dem.

Afhentning af ordrer lavet i internetbutikken er også muligt, i eller uden for åbningstiden

Vi pakker gerne varer uden for butikkens åbningstid, og det er muligt, at få lavet gavekurve, eller købe andre ting via internetbutikken, til afhentning.
Vi kontakter dig pr. tlf. eller mail når vi har modtaget din afhentningsordre, for at aftale nærmere vedr. afhentningstidspunkt, husk at vælge fragtform ”Afhentning i butikken på Sjællands Odde”, så der ikke tillægges fragt på ordren.

Emballage

Vi genbruger så vidt muligt papkasser, bobleplast og bølgepap mm. af hensyn til miljøet, og for at holde omkostningerne nede for dig og os.

Ikke afhentede pakker m.v.

Hvis du ikke afhenter din pakke inden henlæggelsesfristen udløber (typisk 8-10 dage) og pakken herefter returneres til os, vil vi meget gerne fremsende din pakke til dig igen – mod betaling af fragtomkostningerne.

Pris og betaling

Alle priser på internet-adressen www.kastanielys.dk er i danske kroner inkl. 25% moms. Vi er godkendt til betaling ved PBS med følgende kort:
Dankort, VISA, DANKORT/VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Kastanielys.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Det er også muligt at betale med MobilePay.

Leveringstid

Leveringstid for varer, vi har på lager er typisk 2-5 dage. Vi pakker normalt dine varer samme dag, som vi har får din ordre. Lys på særlige mål eller dekoration i guld, sølv eller kobber skal hærde 24 timer efter produktion, hvorfor der typisk tillægges 1 dags ekstra dag i produktionen.
Skal vi bestille varer hjem til din ordre, vil vi undersøge leveringstiden og give dig besked.
Vi tager forbehold for udsolgte varer og fejl i priserne. Hvis varen er i restordre, vil vi kontakte dig via e-mail eller via telefon.

Brug af Lys, livsstil og cookies

Cookies er nødvendige for at få sitet til at fungere bedst muligt. Vi bruger dem til trafikmålinger, og optimering af indholdet på siderne, for at gøre det til en god oplevelse for vores gæster, og det er et lovkrav at vi beder om din godkendelse når du besøger siden.

Fortryder du købet

Som privat internetkunde er du beskyttet af købelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret, dog er der ikke returret for specialfremstillede lys.
Returretten løber fra modtagelsesdagen. Hvis købet fortrydes, skal du returnere den ubrugte vare i den originale emballage.

Du kan også fortryde købet ved at afvise pakken ved modtagelsen samt sende os begrundelsen for evt. fortrudt køb på mailadressen rikke@kastanielys.dk, eller ved returnering til vores butik.

Kastanielys på Lønnebjerg
Søndervangsvej 39
4583 Sj. Odde
CVR Nr.20681578/Lønnebjerg Christian Eriksen

Vi refunderer ikke omkostninger i forbindelse med returnering af varer.

 

Persondatapolitik

De personlige oplysninger, som registreres hos Kastanielys bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Kastanielys og gemmes kun i de 5 år, som regnskabsloven kræver.
Under et køb beder vi om navn, adresse telefonnummer og e-mail-adresse. Vi bruger alene disse informationer til ekspedition af ordren, eller til at kontakte dig, hvis der opstår problemer med ordren.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Vi arbejder hele tiden på, at du vil få en god oplevelse, når du handler hos Kastanielys. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmåltil os eller forslag til, hvordan vi kan gøre tingene bedre: rikke@kastanielys.dk og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Tak fordi du handler hos Kastanielys!