Salg og levering

Salg og levering 2019-05-22T12:12:44+00:00

Forsendelse

For hver forsendelse i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) opkræver vi et beløb på 39 kr. ved levering til nærmeste GLS-pakkeshop, og dækker selv øvrig porto, emballage, administration og forsikring. Det er muligt at vælge levering til adressen mod merbetaling. Valgmuligeder vises ved kassen.
Kastanielys benytter primært GLS som transportør.
Hvis det ikke har været muligt for GLS at udlevere pakken til modtageren på den angivne erhversadresse eller privatadresse, og GLS således omdirigerer pakken til modtagerens nærmeste PakkeShop vil omdirigeringen efterfølgende udløse et servicetillæg for alternativ levering hos GLS.
Du bliver derfor opkrævet for tillægget for alternativ levering efter GLS’ gældende takster.

Ved køb over 500.- opnås fragtfri levering for kunder som er tilmeldt vores nyhedsbrev/fordelsklub (KLUB-Kastanielys), og vi forbeholder os i disse tilfælde ret til at vælge den billigste leveringsform for ordren blandt mulige transportører, og til nærmeste pakkeshop. Man skal selv sætte flueben i den rigtige boks når man bestiller, for at få fragtfrit.
Møbler sendes med fragtmand, og leveres til første dør i gadeplan.
Det er vigtigt at fortælle os, hvis fragtmanden må sætte møblerne i en carport eller lignende.
Vi gør opmærksom på, at du dermed accepterer ansvaret for møblerne – også selv om du ikke har kvitteret for modtagelsen af dem.

Afhentning af ordrer lavet i internetbutikken er også muligt, i eller uden for åbningstiden

Vi pakker gerne varer uden for butikkens åbningstid, og det er muligt, at få lavet gavekurve, eller købe andre ting via internetbutikken, til afhentning.
Vi kontakter dig pr. tlf. eller mail når vi har modtaget din afhentningsordre, for at aftale nærmere vedr. afhentningstidspunkt, husk at vælge fragtform ”Afhentning i butikken på Sjællands Odde”, så der ikke tillægges fragt på ordren.

Emballage

Vi genbruger så vidt muligt papkasser, bobleplast og bølgepap mm. af hensyn til miljøet, og for at holde omkostningerne nede for dig og os.

Ikke afhentede pakker m.v.

Hvis du ikke afhenter din pakke inden henlæggelsesfristen udløber (typisk 8-10 dage) og pakken herefter returneres til os, vil vi meget gerne fremsende din pakke til dig igen – mod betaling af fragtomkostningerne.

Pris og betaling

Alle priser på internet-adressen www.kastanielys.dk er i danske kroner inkl. 25% moms. Vi er godkendt til betaling ved PBS med følgende kort:
Dankort, VISA, DANKORT/VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Kastanielys.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Det er også muligt at betale med MobilePay.

Leveringstid

Leveringstid for varer, vi har på lager er typisk 2-5 dage. Vi pakker normalt dine varer samme dag, som vi har får din ordre. Lys på særlige mål eller dekoration i guld, sølv eller kobber skal hærde 24 timer efter produktion, hvorfor der typisk tillægges 1 dags ekstra dag i produktionen.
Skal vi bestille varer hjem til din ordre, vil vi undersøge leveringstiden og give dig besked.
Vi tager forbehold for udsolgte varer og fejl i priserne. Hvis varen er i restordre, vil vi kontakte dig via e-mail eller via telefon.

Fortryder du købet

Som privat internetkunde er du beskyttet af købelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret, dog er der ikke returret for specialfremstillede lys.
Returretten løber fra modtagelsesdagen. Hvis købet fortrydes, skal du returnere den ubrugte vare i den originale emballage.

Du kan også fortryde købet ved returnering til vores butik.

Kontrolrapport:
https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1474499

 

Kastanielys på Lønnebjerg
Søndervangsvej 39
4583 Sj. Odde
CVR Nr.20681578/Lønnebjerg Christian Eriksen

Vi refunderer ikke omkostninger i forbindelse med returnering af varer.