Salg til private:

VI EKSPEDERER IKKE VARER FRA WEBSHOPPEN I PERIODEN 21/12-20 TIL 3/4-2021!

Forsendelse

For hver forsendelse i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) opkræver vi et beløb på 45 kr. ved levering til nærmeste GLS-pakkeshop, og dækker selv øvrig porto, emballage, administration og forsikring. Det er muligt at vælge levering til adressen mod merbetaling. Valgmuligheder vises ved kassen.
Kastanielys benytter primært GLS som transportør.
Hvis det ikke har været muligt for GLS at udlevere pakken til modtageren på den angivne erhvervsadresse eller privatadresse, og GLS således omdirigerer pakken til modtagerens nærmeste PakkeShop vil omdirigeringen efterfølgende udløse et servicetillæg for alternativ levering hos GLS.
Sørg for at registrere dig hos GLS med fuldmagt, hvis du ønsker levering, men ikke er hjemme til at modtage pakken.
Du bliver derfor opkrævet for tillægget for alternativ levering efter GLS’ gældende takster.

Ved køb over 500.- opnås fragtfri levering for kunder som er tilmeldt vores nyhedsbrev/fordelsklub (KLUB-Kastanielys) og som et midlertidigt tiltag under COVID-19 pandemien, og vi forbeholder os i disse tilfælde ret til at vælge den billigste leveringsform for ordren blandt mulige transportører, og til nærmeste pakkeshop.
Man skal selv sætte flueben i den rigtige boks når man bestiller, for at få fragtfrit.
Møbler/større ordrer sendes med fragtmand, og leveres til første dør i gadeplan.
Det er vigtigt at fortælle os, hvis fragtmanden må sætte møblerne/ordrer i en carport eller lignende.
Vi gør opmærksom på, at du dermed accepterer ansvaret for møblerne – også selv om du ikke har kvitteret for modtagelsen af dem.

Afhentning af ordrer lavet i internetbutikken er også muligt, i eller uden for åbningstiden

Vi pakker gerne varer uden for butikkens åbningstid, og det er muligt, at få lavet gavekurve, eller købe andre ting via internetbutikken, til afhentning.
Vi kontakter dig pr. tlf. eller mail når vi har modtaget din afhentningsordre, for at aftale nærmere vedr. afhentningstidspunkt, husk at vælge fragtform ”Afhentning i butikken på Sjællands Odde”, så der ikke tillægges fragt på ordren.

Emballage

Vi genbruger så vidt muligt papkasser, bobleplast og bølgepap mm. af hensyn til miljøet, og for at holde omkostningerne nede for dig og os, og når vi indkøber pakkefyld og kasser, er det altid genbrugspap og biofyld.

Ikke afhentede pakker m.v.

Hvis du ikke afhenter din pakke inden henlæggelsesfristen udløber (typisk 8-10 dage) og pakken herefter returneres til os, vil vi meget gerne fremsende din pakke til dig igen – mod genbetaling af fragtomkostningerne.

Pris og betaling

Alle priser på internet-adressen www.kastanielys.dk er i danske kroner inkl. 25% moms. Vi er godkendt til betaling ved PBS med følgende kort:
Dankort, VISA, DANKORT/VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Kastanielys.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol og secured by Nets. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Det er også muligt at betale med MobilePay.

Leveringstid

Leveringstid for varer, vi har på lager er typisk 2-5 dage. Vi producerer og/eller pakker normalt dine varer samme dag/dagen efter vi har får din ordre, dog tillægges alle privatordrer på lys 1 dag til produktionen, og 2 dage hvis de er på særlige mål eller med dekoration i guld, sølv eller kobber da de også skal hærde efter produktion.
Skal vi bestille varer hjem, eller bestiller du særligt mange lys til din ordre, vil vi undersøge leveringstiden og give dig besked om forventet leveringstidspunkt.
Vi tager forbehold for udsolgte varer og fejl i priserne. Hvis varen er i restordre, vil vi kontakte dig via e-mail eller via telefon.

Fortryder du købet

Som privat internetkunde er du beskyttet af købelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret, dog er der ikke returret for hånddyppede lys, bloklys og specialfremstillede lys, da disse produceres specielt til dig, når du afgiver din ordre.

Returretten løber fra modtagelsesdagen. Hvis købet fortrydes, skal du kontakte os pr. mail: rikke@kastanielys.dk, og efter aftale returnere den ubrugte vare i den originale emballage.
Vi følger forbrugerombudsmandens til enhver tid gældende regler

Du kan også fortryde købet ved returnering til vores fysiske butik – efter forudgående aftale.

Vi refunderer ikke omkostninger i forbindelse med returnering af varer.

Kontrolrapport:
https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1474499

 

Kastanielys på Lønnebjerg
Søndervangsvej 39
4583 Sj. Odde
CVR Nr.20681578/Lønnebjerg Christian Eriksen