Om Kastanielys

Om Kastanielys 2018-10-08T14:12:31+00:00

Velkommen til Kastanielys

Kastanielys har eksisteret siden 1990 og ligger på:

Søndervangsvej 39,
4583 Sjællands Odde.
E-mail: rikke@kastanielys.dk
Tlf. +45 29253781

De første 11 år, lå lysestøberiet på ”Kastaniegården” på Oddenvej,
hvor Ruth og Manfred havde levet deres drøm ud, og nød deres ”før pension” med eget virke.
I 2001 besluttede de at sælge Kastaniegården, og trække sig tilbage fra et langt arbejdsliv.
I tiden med lysestøberiet, havde de kun mig – Rikke Eriksen som ansat, og jeg fik lært kunsten at dyppe, støbe og dekorere lys, og da jeg fik tilbuddet om at overtage hele forretningen, så slog jeg til.
Min mand, jeg og vores 4 børn havde netop overtaget en stor gård på Søndervangsvej, og den ene staldlænge var perfekt til formålet.
Vores gård hedder ”Lønnebjerg”, men navnet ville jeg gerne beholde, da det var vigtigt for mig, at bevare så meget af det oprindelige lysestøberi som muligt, så det blev ”Kastanielys” på Lønnebjerg”

Kastanielys præsenterer over 10.000 varenr. i længens 200 m2, samt i webshoppen, i form af hjemmelavede lys i næsten alle farver, former og størrelser, livstilsprodukter, tøj, delikatesser, dekorationer, julevarer, påskevarer, lysestager til bord, loft og væg, keramik, glas, godter, gavekurve, 60 -70 spændende specialøl, egen Lønnebjergvin, Ørnberg vin, andre vine og meget, meget mere.
Vores speciale er hjemmelavede lys, som vi støber i butikken, hvor man kan komme og se på.
Da vi gerne laver lys på specielle mål, er det muligt at tage sine gamle stager med og lade os lave lysene, specielt til den. Der er næsten ingen farvebegrænsninger – tag f.eks. festdugen med, og vi indfarver lysene, så de passer til.
Har børnene lyst kan de selv få lov at farve et par lys i deres yndlingsfarve.
Vi udstiller jul, eventyr, hygge, højtider og traditioner næsten hele året, og man kan altid bestille hjemmelavede gavekurve til enhver lejlighed. Vi holder af at fejre årets traditioner, og finder også gerne på hyggelige arrangementer indimellem.
Så der er masser af gode grunde til at holde sig orienteret her på vores hjemmeside, og følge med i hvad der rører sig. Her har du også mulighed for at tilmelde dig vores fordelsklub/nyhedsbrev KLUB Kastanielys, så vi kan give dig besked om, hvad der sker hos os.
2015 var året hvor Kastanielys 25 års jubilæum fejredes.
Kastanielys.dk netbutikken åbnede d. 19.marts 2010.

Velkommen til Kastanielys butik og netbutik, Rikke