Velkommen til Kastanielys

Kastanielys har eksisteret siden 1990 og ligger på:

Søndervangsvej 39,
4583 Sjællands Odde.
E-mail: rikke@kastanielys.dk
Tlf. +45 29253781

Rikke og Christian Eriksen står bag lysestøberiet Kastanielys, som siden 1990 har produceret hånddyppede lys på Sjællands Odde, netbutikken kastanielys.dk, Gateway Lønnebjerg, Lønnebjergvinen, Lønnebjerg autocamperplads, og en stor del af Sjællands Oddes økologiske landbrug.

“De første 11 år, lå lysestøberiet på ”Kastaniegården” på Oddenvej, hvor Ruth og Manfred havde levet deres drøm ud, og nød deres ”før pension” med eget virke.
I 2001 besluttede de at sælge Kastaniegården, og trække sig tilbage fra et langt arbejdsliv.
I tiden med lysestøberiet, havde de kun mig – Rikke Eriksen som ansat, og jeg fik lært kunsten at dyppe, støbe og dekorere lys, og da jeg fik tilbuddet om at overtage hele forretningen, så slog jeg til. Min mand, jeg og vores 4 børn havde netop overtaget en stor gård på Søndervangsvej, og den ene staldlænge var perfekt til formålet.
Vores gård hedder ”Lønnebjerg”, men navnet ville vi gerne beholde, da det var vigtigt for mig, at bevare så meget af det oprindelige lysestøberi som muligt, så det blev ”Kastanielys” på Lønnebjerg”

Kastanielys.dk v.1 netbutik åbnede d. 19.marts 2010.

I Kastanielys lysestøberi og livsstilsbutik, kan man gå på opdagelse i den 200 kvm. store staldlænge, og vælge mellem ca. 10.000 sæsonaktuelle produkter i form af lys, livsstil og lækkerier.
Vores speciale er hånddyppede lys, som vi støber i butikken, hvor man kan komme og se på.
Da vi gerne laver lys på specielle mål, er det muligt at tage sine gamle stager med og lade os lave lysene, specielt til den.
Der er næsten ingen farvebegrænsninger – tag f.eks. festdugen med, og vi indfarver lysene, så de passer til.

Der er adgang til vinmarkerne, Oddens højeste punkt “Hulbjerg” 29 m.o.h., og postamentet/den trigonometriske målestation, og borde/bænkesæt til en indlagt pause på cykel-, vandre- eller shoppe-turen.

Her finder du naturligvis også den lokale vin, melblandinger fra bla. Lønnebjergs egne marker, den lokale Odden Bryg, Dansk Tang fra Odsherred, delikatesser fra Sidinge gårdbutik & frugtplantage, friskristet kaffe fra det lokale kafferisteri, samt et stort udvalg af lækkerier, specialøl, vine og krydderier fra andre dele af Danmark og verden.
Vi har Geopark Odsherred kort og plakater, og postkort med motiver fra området.

Lokale leverandør af kvalitetsprodukter i træ af eget design: rammer, fuglefoderhuse, hylder, trækasser og æblekasser i flere størrelser fra Lars Lundquist fra firmaet L.L Multifix findes også her.

Tøjet i butikken, er fra bla. Cream, KAFFE og Cozy by JZ, og velvære i form af håndlavet sæbe og creme fra Badeanstalten, smykker fra Pilgrim

Udstilling af  jul, eventyr, hygge, højtider og traditioner næsten hele året, og man kan altid bestille hjemmelavede gavekurve til enhver lejlighed.
Vi holder af at fejre årets traditioner, og finder også gerne på hyggelige arrangementer indimellem.
Så der er masser af gode grunde til at holde sig orienteret her på vores hjemmeside, på facebook og via Instagram, og følge med i hvad der rører sig her.
Her har du også mulighed for at tilmelde dig vores fordelsklub/nyhedsbrev KLUB Kastanielys, så vi kan give dig besked om, hvad der sker hos os.

Velkommen til Kastanielys butik og netbutik, Rikke, Christian, Rikke,  Anne, Charlotte, Cecilie, Maja, Anna, Freja, Saga, Rose