Beskrivelse

Rub til lam og fjerkræ.

ASANI BAHRAT er en eksotisk blanding af varme krydderier og urter, inspireret af det nordafrikanske køkken.

Asani gnides direkte på kød, grønsager og rodfrugter sammen med olie og salt . Eller bland en simpel, lækker marinade blot med krydderi og en friskpresset appelsin, som kødet marinerer i. Kan også smagssætte gryderetter og taginer, supper og saucer. Og drysses over rodfrugter og grønsager i ovnen. Prøv også at blande med rasp, sennep og smør til en sprød skorpe på eksempelvis en lammekølle eller til glasering med honning eller farin.

Økologisk krydderiblanding

Ingredienser: Koriander, kanel, spidskommen, ingefær, kardemomme, chili, rosmarin, oregano.

Nettovægt: 45 g

Opbevares: Mørkt, tørt og lufttæt

DK-ØKO-100 EU/Ikke EU Jordbrug