Beskrivelse

Den populære rejseguide er kommet til det nordvestlige Sjælland med 111 steder i Odsherred som du skal se. Med den ved hånden bliver du godt klædt på til oldtidsture og klatreparker, bondegårdsbesøg og madoplevelser i regionen.

111 steder i Odsherred som du skal se afdækker Odsherreds skjulte perler, som selv den lokale ikke nødvendigvis kender. Den fører dig ud i naturen til de vide strande og dybe skove, ind på alskens museer og i butikker til shopping af alt fra økologiske delikatesser til stearinlys og tilbage i tiden til gravhøje, jættestuer og oldtidsfund.

Læs om Solvognens Fundsted, hvor danmarkshistoriens nok vigtigste oldtidsfund blev gravet op, eller tag til Destilleri Lammefjordens for at smage deres vodka. Find Danmarks midtpunkt, eller kast dig ud i klatring i Gekko Park, Danmarks ældste klatrepark på pæle. Dukkemuseum, kirker, krabbefiskeri og særegen geologi: Odsherred har nok at byde på, og med 111 steder i Odsherred som du skal se bliver du præsenteret for 111 helt unikke steder.

Forfatter:

Stig F. Sørensen er cand.mag. et art. i religion, samfundsfag, dansk, filosofi og pædagogik, lektor ved Odsherreds Gymnasium og ekstern lektor ved Københavns Universitet