Ingredienser
65 % Belgisk Dulce de Leche chokolade (sukker, kakaosmør, karamelpulver med mælkefedt, sødmælkspulver/mjölkpulver, karamelliseret sukker, emulgator: soyalecitin, naturlig vanilje aroma), rismel/rismjöl, invertsukker, rørsukker, melasse, 3.4 % rålakrids, glukosesirup, 1.3 % salt, rapsolie, anisolie, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares/förvaras mørkt og ikke for varmt.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1960kJ / 467 kcal
Fedt 21 g
Heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrat 66 g
Heraf sukkerarter 50 g
Protein 3.6 g
Salt 1.6 g
Lakrids by Johan Bülow kom til verden i Svaneke på Bornholm i det herrens år 2007. Og efter at receptionens festtaler var forstummet og pressen taget hjem, var det lakridselskernes tur og det lille lakridskogeri på Glastorvet i Svaneke blev stormet. Fire timer senere var hylderne tomme. Der var dømt overarbejde den sommer både for lakridsteamet og for deres lille 10 kg lakridsgryde. Idéen om at lave håndlavet lakrids som delikatesse slog an. Stort. Fokus på de bedste råvarer og fraværet af tilsætningstoffer var rigtig og verdenen fik sin første, håndrullede gourmet lakrids.