Sjællands Rev dag 70×100

Sjællands Rev dag 70×100

349,00 kr.

PLAKAT str. 70×100 cm

170 g silk-papir
• Ægte offsettryk
• Svanemærket

Hvad er silk-papir?
Silk papir kaldes også “semi-mat” papir er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Silk kombinerer på bedste vis balancen mellem billedgengivelse af høj kvalitet og læsbarhed.

Geoparks Odsherred Streger – kort og godt, er en serie af vintagetegnede Geopark Odsherred vartegn, lavet som et projektsamarbejde mellem Kastanielys & Dortes Skilte
Geoparkens vartegn tegnet/illustreret i vintagelook

Varenummer (SKU): gos Sjællands Rev dag p Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Selv om informationsteknologien er stigende, og foretrukken brugt til at poste, snappe og opslå både tekst og information på sms, MMS, mail og de sociale medier, så har vi en del kunder der rent faktisk ønsker at skrive et rigtigt personligt kort, og vores serie af vintagetegnede kort/plakter kombineret med information om Geopark Odsherreds vartegn på bagsiden, er NU helt rigtige! I vores voksende serie af kort, kommer vi hele Geopark Odsherred rundt. Motiverne laves som kort i str. A5, 15×21 cm, og følges op af plakater. Kortene kan naturligvis sendes til familie og venner, men vi tror faktisk, at de i høj grad vil komme til at pryde væggene i Odsherreds huse og sommerhuse, såvel som i landliggernes andet hjem.

Her er det plakaten i 70×100 cm

 

Go to Top