Lakrids by Johan Bülow kom til verden i Svaneke på Bornholm i det herrens år 2007. Og efter at receptionens festtaler var forstummet og pressen taget hjem, var det lakridselskernes tur og det lille lakridskogeri på Glastorvet i Svaneke blev stormet. Fire timer senere var hylderne tomme. Der var dømt overarbejde den sommer både for lakridsteamet og for deres lille 10 kg lakridsgryde. Idéen om at lave håndlavet lakrids som delikatesse slog an. Stort. Fokus på de bedste råvarer og fraværet af tilsætningstoffer var rigtig og verdenen fik sin første, håndrullede gourmet lakrids.
D – Salt and Caramel, REGULAR, 295 g.
140,00 kr.
Beskrivelse
D – Salt & Caramel Chocolate Coated Liquorice
Det er ikke uden grund at Johan Bülow lakrids er blevet populær på rekord tid, og har du først smagt denne lakrids, ved du hvorfor.
Vi advarer på forhånd om, at lakrids kombineret med karamel og havsalt er en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Vi har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien – smagt til med lidt knasende flager havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D. Det kan ikke lade sig gøre.
Ingredienser: 61% dulce chokolade (sukker, mælkepulver, kakaosmør, vallepulver, kakaomasse, mælkefedt, emulgator: sojalecitin, naturlige aromaer), rismel, invertsukkersirup, sukker, melasse, glukosesirup, 3.4% rålakrids, 0.9% havsalt, rapsolie, salt, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel: shellak, anisolie. Mindst 27 % kakaotørstof. Glutenfri.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 463 kcal/1942 kj
Fedt: 21 g.
-heraf mættede fedtsyrer: 13 g.
Kulhydrater: 63 g.
-heraf sukkerarter: 47 g.
Protein: 5 g.
Salt: 0,6 g.
Beskyttes mod varme og fugt.